LA ORICE COMANDA PESTE 200.LEI, TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI


Saltea Cocos Color 120x60x7

Saltea Cocos Color 120x60x7
Cumpara acum !
Pret: 139.00 RON
TVA (19%) inclus
Saltea Cocos Color 120x60x7

 Saltea cocos  120x60x7
Componenta saltelei: 1 strat din fibre de cocos cu liant de cauciuc natural, intre care este prevazut un strat suport din poliuretan 
In total grosimea saltelei este de 7 cm
Grosimea stratului de cocos este diferita pe cele doua fete: una dura si alta cu 50% mai putin dura, ceea ce incearca a multumii toate categoriile de clienti. Efectul terapeutic este acelas, duritatea suplimentara a acestei saltele asigura pozitia corecta a bebelusului in perioada de formare a coloanei vertebrale. In plus acest material asigura un transfer de aer prin structura lui, ceea ce impiedica transpiratia.
Salteaua se utilizeaza pe ambele fete, nu ar fi necesar a fi intoarsa, pe considerentul ca nu se taseaza. O alta calitate este aceea ca are o perioada de utilizare indelungata, in conditiile corecte de folosire. Este de preferat a se proteja cu o protectie impermeabila respiranta, pentru a se evita umezirea stratului de cocos cu diverse lichide. In cazul accidental de umezire se va proceda astfel: se desface fermuarul, se scoate placa de cocos deteriorata si se pune la uscat. Dupa uscare se monteaza la loc, inclusiv protectia din TNT (folia protectoare de culoare alba, sau se poate inlocui cu o panza de orice fel).
Husa este din husa bumbac imprimat inflorat compozitie 100 % bumbac.
Husa se poate spala la 40 grade C.

Pretul contine TVA Produsele sunt noi sigilate conform standardelor de vanzare.