LA ORICE COMANDA PESTE 200.LEI, TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI


Protectie Saltea AIR SYSTEM - 120 x 60 cm.

Protectie Saltea AIR SYSTEM - 120 x 60 cm.
Cumpara acum !
Pret: 112.00 RON
TVA (19%) inclus
Protectie Saltea AIR SYSTEM - 120 x 60 cm.
Mulţumită tehnologiei de ultimă generaţie prin care este confecţionată, Protecţia de saltea Air System asigură un somn sigur şi sănătos copilului. SIGUR »» Anulează riscul asfixierii bebeluşului datorită stratului respirabil SĂNĂTOS »» Reduce posibilitatea apariţiei iritaţiilor pielii şi alergiilor CONFORTABIL »» Elimină transpiraţia din timpul somnului, asigurând o ventilaţie optimă INOVATOR »» Este deosebit de uşor şi rezistent, fiind în acelaşi timp un mediu igienic

 Caracteristici:

Fibrele materialului permit circulaţia liberă a aerului, caracteristicile sale unice făcând posibilă susţinerea corpului la 12 mm deasupra saltelei. Ţesătura aerisită – formată din milioane de fire – reduce cu aproape 90% suprafaţa de contact a pielii cu salteaua. Această este o proprietate care revoluţionează industria destinată somnului odihnitor.

Permeabilitatea crescută a materialului la aer elimină transpiraţia din timpul somnului. Odată cu ea, se reduce riscul apariţiei iritaţiilor pielii sau alergiilor provocate de protecţiile obişnuite, care nu permit ventilarea corespunzătoare a saltelei. Cercetările au arătat că saltelele pot fi medii propice pentru dezvoltarea acarienilor şi bacteriilor, răspunzători pentru majoritatea alergiilor. Protecţia de saltea *Air System, care interpune un strat aerisit între corp şi saltea, asigură un somn sănătos, fără riscuri.

Tehnologia *Air System este inovatoare în special în ceea ce priveşte siguranţa şi sănătatea copiilor. Protecţia de saltea permeabilă la aer anulează orice risc al asfixierii bebeluşului, despre care ştim că cel mai mult îi place să doarmă pe piept. În acelaşi timp, somnul lipsit de pericole al copilului asigură odihna părinţilor.   

O altă calitate remarcabilă a protecţiei *Air System se datorează masei de aer care trece prin fibrele materialului, corpului aflându-se în contact doar cu 10% din suprafaţa saltelei. Se cunoaşte că în timpul somnului, este importantă diminuarea stimulării centrilor nervoşi, pentru o odihnă sănătoasă. Odată cu îndepărtarea fricţiunii cu salteaua, cei mai mulţi centri senzoriali ai corpului se pot relaxa, permiţând odihna necesară organismului.

Protecţia de saltea *Air Systemnu se tasează sub greutatea corpului, dovedind o rezistenţă remarcabilă pentru structura sa foarte uşoară şi aerisită. Pentru a se presa complet, asupra protecţiei de saltea trebuie acţionată o forţă de 100 kg pe 15x15 cm, materialul putând suporta greutăţi şi mai mari, atunci când suprafaţa de contact creşte.

 

Pretul contine TVA Produsele sunt noi sigilate conform standardelor de vanzare.