LA ORICE COMANDA PESTE 200.LEI, TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI


Cos Cumparaturi
Cosul este gol.

Despre noi

SC GAMIKIDS SRL
J23/3301/20.11.2012

RO27855671

Str. Meterezului nr 16

Com Dobroiesti

Jud Ilfov

WWW.ARTICOLECOPII.RO mai mult decat un magazin online este un concept , o idee aparuta in urma propriei noastre experiente ca parinti ,scopul nostru este de a oferi o selecţie exclusivă de produse pentru bebelusi si copii ,de calitate, inovatoare, tehnologic avansate şi cu design excelent pentru a va face viaţa de familie uşoara, şi confortabila

De ce sa cumperi de la noi?- Pentru ca nu trebuie sa mai alergi prin mai multe magazine ca sa cumperi ce doresti pentru copilul tau. Pentru ca sistemul de plata este simplu iar plata se face flexibil, clientii avand posibilitatea de a alege intre: ramburs la primirea coletului sau ordin de plata.
                -Vei primi ce ai cumparat acasa.

-Preturile sunt mai bune decat in magazinele clasiceAmabilitatea si promptitudinea cu care ne tratam clientii, ne-au adus un plus de buna reputatie. Personalul magazinului este gata să vă ajute oricând, intenţia noastră nefiind doar de a ne vinde produsele, ci şi de a găsi alegerea cea mai potrivita copilului dumneavoastră, pentru că ne place să vedem copii şi părinţi zâmbind. Consideram ca rapiditatea si corectitudinea procedurilor de cumparare – livrare sunt de nelipsit atunci cand vrem ca clientii nostri sa fie multumiti pe deplin.

In speranta ca vom reusi sa facem fata exigentelor si nevoilor dumneavoastra, va invitam sa ne contactati fara ezitare.

Cu deosebit respect www.articolecopii.ro